nestjes

Bekijk hier welke nestjes er zijn en komen gaan. Houd de website en socials in de gaten of neem contact op via mobiel of de contactpagina! Voor meer informatie van een specifieke hond klik op de knop of kijk op onze honden.

DUUK & Fien

Dit nest is geboren in goede gezondheid Juni 2024. De pups hebben de kleuren choco bruin of zwart en hebben een vacht die lijkt op fleece. De verwachte grootte van de pups is 48 cm.

 
Deze wachtlijst is geopend!
 

DUUK & SOOF

Dit nest wordt verwacht in Oktober 2024. De pups hebben de mogelijke kleuren apricot of rood en zullen een vacht hebben die lijkt op fleece. De verwachte grootte van de pups ligt tussen de 43 en 48 cm.

 
Deze wachtlijst is geopend!
 

DUUK & Pippa

Dit nest wordt verwacht in November 2024. De pups hebben de mogelijke kleuren blond, apricot of rood en zullen een vacht hebben die lijkt op fleece. De verwachte grootte van de pups ligt tussen de 43 en 48 cm.

 
Deze wachtlijst is geopend!
 

BALDER & TOOS

Dit nest wordt verwacht Januari 2025. De pups hebben de mogelijke kleuren blond, apricot, bruin of rood en zullen een vacht hebben die lijkt op fleece. De verwachte grootte van de pups ligt tussen de 43 en 48 cm.

 
Deze wachtlijst is geopend!